Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är vår, mörkret är långt borta

löven knoppar upp på
trädens toppar
solen skiner och
vinder viner
värmen sköljer in i hjärtat
utan smärta
det är vår, mörkret är långt borta




Fri vers av Ladyblack
Läst 177 gånger
Publicerad 2010-04-13 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack