Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningens svar på frågan hur mår du, där alla andra svarar ett kort och lögnaktigt; ja. Texten har två möjliga utvägar. Tolka fritt.


Hur mår du?

Hur mår du?

- Likt botten av en kloak.
Där råttorna gnager sönder allt i sin väg.
Den har tagit sig in och river just nu sönder mitt inre.
Själen, den sprang av rädsla för länge sedan.

Kölden och det smutsiga vattnet
får mig att skaka.
Det stinker, livet stinker.
Och alla mina vänner håller på att ruttna bort.
Det fräter, det river
och det kliar.

All denna förorening etsar sig fast
på min sköra kropp
för förpestat inre.
Av råttor, smittade av AIDS.

Ibland vore det skönt
om du kastade
ned
repet.




Fri vers av Ladyblack
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 10:25



Bookmark and Share


  Federico Romano
Oss emellan valde att vara ärlig & säga att det inte var bra, alla försvann, ingen vill höra/veta..
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack