Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det håller aldrig tillräckligt längre, bara .. En dag. En månad.


En dag, en månad

Jag kommer över det
en dag, en månad.

Sedan är allt förgäves

Jag behöver
en dag, en månad

Sedan är allt bra

Jag saknar
en dag, en månad

Sedan blir det outhärdligt

Vi älskar
en dag, en månad

Sedan är allt borta




Fri vers av Ladyblack
Läst 312 gånger
Publicerad 2013-02-21 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack