Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter fyllan tappade vi bort oss själva. Någonstans gjorde vi oss av med kunskapen av ord, kärlek. Vi kan inte ens se varandra. Längre.


vi tappade bort oss själva

kan inte längre
höra din röst
snälla
hör du min?

gick vilse i
min aptit till alkohol,
att bli berusad
och kliva undan
ansvar

varför vandrar
jag ensam
i vår lägenhet
med dig bredvid

utan att växla
ett ord
ögonkast
eller ens
andetag




Fri vers av Ladyblack
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 17:51



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
murar skapade av en alkoholdimma
tomma känslor
levande smärtsam
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack