Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror mitt hjärta blöder



ett plåstrat hjärta
och en medicinerad själ

.. jag tror mitt hjärta blöder




Fri vers av Ladyblack
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-11 00:13



Bookmark and Share


  Federico Romano
Starka ord vill jag säga.. Finner känsla & samhörighet..
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack