Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla mig i dagens glans!

Måla mig
på valfri duk

Penseldragens milda dans
kittlar, vrider mig sinnligt härligt

Försök att få plats med alla
små millimeter av min essans

Hela min kropp pulserar
gör mig fulländad

Måla mig i dagens glans

Jag ser på dina blickar
vi andas in

Vi skapar känsla

Kom måla mig......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-13 14:17



Bookmark and Share


  wildrose
Jag vill bli "målad" nu.
2010-08-21

  Junitvillingen
Vore kanske ingen dum ide´att bli målad...av någon som kan det...*s*;-))
2010-04-13

  anits VIP
Underbart vackert
2010-04-13

  mare VIP
Låter ljuvligt...
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin