Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Bordón (backar)...

 

Kännbar höjd nära himlen!

En skön stund i ro

med utsikt vida omkring.

Här får tanken gro!

Öppnar mitt sinne,

ser på naturens bilder

och gläds åt minne.

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-13 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten och bilden öppnar mitt natursinne!



Hälsn. Ann
2010-04-13

    ej medlem längre
Du har blivit en mästare på Bordón dikter du Thyra!
Även denna är suberb!:)
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra