,

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

,




Hjärtligt motstånd

 

 

 

Att älska utan krav   

är att orädd kasta sig ut

 

och förhoppningsvis finna

att motståndet i fallet

är av kärlek och inte av luft

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-14 22:32



Bookmark and Share


  Baystream
" motståndet i fallet

är av kärlek och inte av luft" - SNYYYGGT!!
2010-04-15

  /Isabel
Det blir inte mer sant än så..

Blunda hårt. Hoppa!
2010-04-14

  sulimaa
mmm det vore något det...fin text!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar