Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon tystnad!

Stilla är morgonen
är du medveten om vad jag ser?

Kan du känna mitt hjärta ?
ångrar du din tystnad?

Kände du inte behovet och värdigheten ?

Klarvaken

Nej!

Stapplar famlar runt runt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin