Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små tankar i ord 2...

 

Små tankar i ord:

Dagmamman tror att jag inte förstår,

när hon pratar med tant Greta

om att pappa är sjuk och har cancer.

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra