Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårknuten på huvudet gör mig inte till någon speciell

sliten så
sliten,
men lycklig
så lycklig.

för jag vill
dansa bland
diamanter,
stulna
ifrån rika
snobbiga
farbröders
hjärtan,
och sedan
blir deras tårar
till regnbågar
som jag
målar min vardag
med,
och jag
kan dra
ett rakblad igenom
tungan
för att
känna
medlidande
men jag avstår
för att
min komedi
inte längre är
något fylligt
med läppglans
utan
en vårdans
på vassa trasiga
spikar,
som är stulna
ifrån mig själv.
och jag hånskrattar
när jag tänker

den dumma
dumma flickan
som har förlorat sina
spikar.




Fri vers av makemebleed
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 21:57



Bookmark and Share


  Nanna X
vacker och rytmisk, lite mystisk, en riktig vårdans!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

makemebleed