Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamanter som tindrar i tusen, inte jag

det som började som en lek,
slutade som våran verklighet.
jag vill inte
leka levande charader,
med ett brustet hjärta i handen,
för när mina läppar är förseglade med
skam slår hjärtat hårdare,
och fjärilar lyfter ifrån snötäckt mark,
för att berätta min hemlighet,
min sanning som lyfter mina fötter ifrån jorden.
min sanning som jag så gärna vill kasta bort.

det här är inte jag,
det här är en lek
och du kommer vakna upp imorgon
och glömma bort all information,
mina glittriga läppar
lämnat ut,
all den informationen som ingen ville höra på,
den din hjärna inte tålde,
du och jag leka charader igen,
imorgon.




Fri vers av makemebleed
Läst 151 gånger
Publicerad 2010-04-18 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

makemebleed