Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (doft)...

 

bruna paddbarns hopp

går försiktigt på stigen

 

känner bäckens doft

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 00:33



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Oj. De är gulliga och sävliga de där paddbarnen. Har faktist sett hundratals en gång när jag var ute och red. Tack.
2010-04-17

  Amorina
Finfin! Härlig känsla och jag kan se paddbarn (gillar mycket det ordet) framför mig!
2010-04-16

  Monika A Mirsch VIP
doftande paddbarn i natten
i morgon fyller de luften
med de ljud som flygverken
lämnar fria

en goder haiku!!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra