Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen svalkas!

Ett töcken av tankar
som kallas "mitt liv"

Det finns en plats
där havet svalkar min själ

Svaret på allas existens
det finns så mycket

Jag vill så gärna
vet att jag flyr från någonting

Vet vad jag vill med mitt liv
jag existerar, men känner mig tom

Men hjärtat finner en väg
allt finns där...inom...

Jag har ett mål




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 17:07



Bookmark and Share


  aol
så sant bra berörande text
2010-04-18

  anits VIP
En tänkvärd och berörande text
som jag gillar, mycket
2010-04-17

  Junitvillingen
Mycket positivt avslut - att du har ett mål låter toppen, jag tror dock att det är vägen dit som ÄR själva målet. Bara att ta steget till förändring, att gå över den där tröskeln - det är i sig livgivande & öppnar upp till nya dörrar. Jag önskar dig all lycka vännen, på din fortsatta väg i livet. Inspirerande text - gillar!:-))
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin