Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksblomma

Jag vill likna dig vid en blomma så skör
I en vårskrud dina knoppar vila.
Låt mig få famna dig sakta
förjaga vinterns kyla.

Du, den vackraste av vårens första blommor
så fager du niger
i din klockade kjol
längst dikeskantens skygga grässtrån.




Fri vers av Calle Larsson
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-16 21:53



Bookmark and Share


    Max Poisé
Salute min vän!!
2010-04-24

  En strimma av guld
Vackert skrivet!
2010-04-22

  Lisa Höglund
Jättefint, verkar handla både om våren och om en kär människa :-) Härlig dikt!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Calle Larsson