Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osynliges dilemma

 

För att göra sig osynlig
för världen

var det nödvändigt
att placera sig utanför


       kroppen

problemet sedan blir
att återinta  det
som  övergivits




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-11-08 15:42



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
du uttrycker dig i en kristallklar blid som talar rakt in i en...en bild som kan läsas på flera sätt...men oavsett så har den en rungande efterklang...tack!
2005-11-09

  rebecca d
jomen precis. Bra uttryckt, kort och koncist och förståelig (och sant)
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth