Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek och ensamhet


ju mer ditt brustna hjärta fylls

från varma källors vatten


ju mer änglarnas andetag

svalkar din tyngda skuldra


ju närmre dagen gryr

desto starkare ljuder sången

i ditt bröst


och den klarblå himlen öppnar sin

famn



men

desto svårare

blir stunderna

av verklighet

då insikten slår dig


att du ändå alltid

är ensam




Fri vers av annabelle
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-17 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle