Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


Ardunia och Ljuset


Hon vandrar vidare nu
trött på att kämpa
mot andar i mörka hus
väljer hon den ljusa vägen
genom medvetna val

Till kärleken vill hon säga
du gav mig andan åter
när det kändes som
att det togs ifrån mig
du fanns i en del av
de stunder då jag var
sorgsen även fast
jag aldrig visade allt

du hade ju nog
med ditt...

men du var med
mig ändå i
varje andetag i
varje hjärtslag
var du styrka
och ren kärlek

nyanser av hetta
vars like jag aldrig
någonsin känt
kroppslig njutning
vars skönhet jag
aldrig någonsin mött

Hon tänder ljus
för sig själv
för dig
för det som var
för det som är
för det som blir

Var med mig
om du vill
på det sätt
du vill
i mitt hjärta
tar jag alltid
hand om dig

Till livet vill hon säga
må allt ske
som ska ske
må allt vara
som det är
tänkt att vara

Jag vaknar
Nu







Fri vers av SeXara
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara