Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär är vårens intåg...

 

då kär är vårens intåg

när vintern tappat grepp

 

då blommar längtan vackert

och fåglar sjunger skönt

 

då lockar du med sagor

och skrattet klingar glatt

 

då lever livets andar

i hjärtats fyllda rum

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-17 23:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Jaa! Vad härligt det är! Till och med för en sten!
Och glad blev man av din kärleksvårvers.
2010-04-18

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-04-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Våren är som
längtans knopp
som ur intet
bara dyker opp!
2010-04-17

    Michael Lilja
Ja ibland är våren som en saga
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra