Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lånad bild av WVK




Bordón ( forsythia)...

 

Nu lyser forsythian!

Guldgula blomljus

som livsviljan gnista ger.

I naturens brus

där lyfter oss gult.

Lätt smittad av solens sken

glömmer vi allt fult!

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 801 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-18 12:43



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker dikt som lyser upp i vårkvällen!
2010-04-18

    ej medlem längre
Jag älskar dessa vackra gula blommor på bar kvist!
En underbar bild till en fantastisk dikt!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra