:

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:




Hinner inte dö

 

 

 

Ju äldre jag blir,

desto flera måsten tar jag till mig.

 

Agendan är snart full,

och om jag ska hinna med att dö

har jag inte tid att leva.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-18 20:40



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....:D
du ska se att det löser sig....
2010-04-19

  Baystream
Vilken tankeställare. Applåd!
2010-04-19

  sulimaa
då struntar vi i döden ett tag och lever en stund till ...fast hels utan alla måsten ...tänkvärd text!
2010-04-18

  Nina Nightwish
Bra text, man stannar upp och tänker..
2010-04-18

    stelnad
gillar det där, att hinna dö. som om det vore ännu ett åtagande som kräver förberedelse. lite memento mori.
2010-04-18

  Sturesdotter
Livet är fångat här
så bra; att carpe diem är det enda viktiga,
det framgår fint här.

du har tagit dig mycket under året som gått ;O)
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar