Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri väg


Den framtid jag skapat
utanför mitt fönster

fantasin att leva för
utifrån mitt hjärtas lust

Ser ibland dimmig ut
utan fri väg

Mosaiken
runt min fönsterkarm
dansar stilla
bitarna frågar sig
ibland om de vill
stanna
eller flyta iväg

I dimman utanför
syns olika alternativ
som krigandes
visar nya ansikten

Fri väg
eller
ingen väg

i fönstret
emot dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 21:45



Bookmark and Share


  Kamran -M
Tack
vackra drömmar & känslor
Du skriver originellt
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP