Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synen åter!

Jag kan se igen
bygger vidare

Ser igenom
minsta lilla skikt

Jag är en nyfiken
räknar hjärtslag

Någonting vackert
inom oss alla

Bländas av ett vitt ljus
möte med mig själv

Jag minns så väl

Det är nu allting är......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-19 08:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart ! Att få känna att man LEVER igen..måste vara/är storslaget !
Sista raden riktigt gjuter in det hela, så fint.
2010-04-23

  Gunnar Hilén VIP
den där var fin ! man spritter till liksom !
2010-04-19

  anits VIP
Mycket vackert skrivit, kan läsas
om och om igen
2010-04-19

  aol
har själv grön starr, men du skriver riktigt fin poesidu får orden att flyta vackert
2010-04-19

  Junitvillingen
Känns som om du vaknat upp - till något nytt. Att du är på väg någonstans - i ditt inre. Måtte din väg genom livet bli kantad av glädje, harmoni och kärlek - det är du värd många gånger om. Att möta sig själv och våga nya språng, det kan ge ett enormt välbefinnande. Jättefin text att läsa om och om igen. Tack för läsningen:-)
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin