Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att växa som människa kan kosta många tårar........


våga vara modig

att vara medveten om tankarna
det mesta som tänks är ren och skär nonsens
det kan vara lika illa att tänka att man är bäst
och står över större delen av mänskligheten ,
som att tänka att man är värdelös

stort eller litet ego , samma ego
att inventera och omfamna sig själv
se sina skuggsidor, acceptera dom
för att kunna acceptera andras

vi är så himla lika vi människor
det man stör sig på hos andra
har man oftast svårt att se i sig själv
att försöka se hela sig själv är modigt
våga vara modig.........




Fri vers av Lotti
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-19 13:44



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Tack för de raderna! Mycket visdom i dem
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!