Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek borde vara enkelt.......

Vi släpar omkring på bagage rädda att bli sårade
öppnar upp för den vackra och fina
bara för att vi åter ska dra oss tillbaka som två skalman
kanske måste vi låta det vara så
ibland vill jag bara vända mig om och gå
hjärtat skriker vänta och låt det ha sin gång
att bli sårbar är inte lätt
att vara feg och ta till reträtt skulle vara himla lätt
kaos och förvirrad kär är verkligen att tappa fotfästet
jag önskar att du fångade mej då




Fri vers av Lotti
Läst 437 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-26 12:01



Bookmark and Share


  aol
ja äkta kärlek kan såras men aldrig raderas,
2013-10-21

  Minkki VIP
på kornet, det krävs mod...
2011-06-26

  LassO
känns igen bra formulerat
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!