Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

När det bubblar och spritter
ett rus av välbefinnande och
den otillräcklige som ständigt sitter på axeln
har tunghäfta och viskar inga osanningar i ens öra

välbefinnande och fri i kropp och sinne
skulle vilja dansa men är för trött
trött och lycklig utan egentlig anledning
då kan jag känna hur glad jag är
att bara får vara
det räcker bra en sån här dag




Fri vers av Lotti
Läst 528 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-07 17:59



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande skaldat,
gillas du kan skriva så fint,
2013-10-21

    Jane S VIP
Kom att tänka på en ganska komisk historia som eg inte har ett dugg med din text att göra; en son som varje dag ringer sin gamla mamma och när han undrar hur hon mår svarar hon ALLTID med släpig röst:-Inte är det bra inte. Tyckte iaf jag var lite skojsig...glad att du inte är i samma läge som hon:)
2011-01-08

  LassO
som en ruskad champagneflaske men mindre korkad får man hoppas ;=) Underbar text
2011-01-07

    ej medlem längre
Jag gillar detta starkt, gillar ditt sätt att skriva.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!