Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan förklaringsmodell

då vore vi alla ?




Fri vers av Lotti
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-11 18:38



Bookmark and Share


  aol
sant
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!