Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk borde lära sej att hålla käften

Tomma jävla ord som betyder ingenting
ett spel för att få det du själv vill uppnå
utan hänsyn utan tanke på att jag är en kännande människa
min gräns kan vara luddig men beträd över tillräckligt många ggr
då är ingen luddig gräns mer utan en hövlig och ogenomtränglig mur
jag byggde den för att skydda mitt hjärta




Fri vers av Lotti
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 17:58



Bookmark and Share


  aol
starkt träffar orden,
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!