.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Lägger avståndet bakom

 

 

 

Det aktiva i mig

är min rörelse till dig

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-19 17:07



Bookmark and Share


  poetlinan
Två rader som säger tusen ord! Vackert magiskt
2010-08-31

  sulimaa
Jisses så bra den här var!! Inte sant så mycket du kan förmedla i så korta meningar...
2010-04-19

  Aisha VIP
..passion i två rader...
snyggt!
2010-04-19

  etthjärtaäralltidrött
Snyggt!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar