Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar morgon tar sin början


VÅR MORGON

Solen

Blå himmel

Fåglarnas vårsånger

Allt nytt som nu kommer
upp ur marken

Glädjen jag känner
inom mig

Kan en vårmorgon
i mitten av april

Börja bättre



anits 20 april 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-20 08:30



Bookmark and Share


    sajo
Visst denna vårmorgon är helt underbar. Med fåglarna som sjunger så vackert. Bra skrivet och din bild som inger sådant lugn.
2010-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Mycket tjusig bild.

Min vårdag är horribel. Total tristess.
2010-04-20

  aol
det kan den inte
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP