Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att längta och önska kostar ingenting


JAG SKULLE VILJA ATT FANNS

Jag drömmer om dig, vill så gärna
att du finns, du som har samma
drömmar som jag


Vi skulle stanna alla klockor, se mot
stjärnhimlen, drömma vackra drömmar
om en tid när all ensamhet är slut


Jag skulle vilja att du fanns, finnas här
hos mig i kvällen, låta dig känna den
underbara doften från orkiden, med
dom vackra röda blommorna


Vi skulle dela ensamheten, vara vi två,
vara tillsammans, inte var en hos sig


Drömma tillsammans, om en vackrare
värld, se på livet, ta vara på det, älska
den gåvan som har blivit oss given



Jag skulle vilja att du fanns, du som
känner, det som jag känner inom mig


Hand i hand över ängen, i månens ljus
jag ska inte hålla dig, du får gå, med en
önskan från mig, att du kommer tillbaka
och delar drömmarna med mig




anits 21 april 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-21 22:49



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vacker dröm som jag hoppas kommer att infrias!
2010-04-22

  Lars Hedlin
En fin dikt,förnimmer en längtan men också ljus och hopp...
2010-04-22

  Christine Sabel
Ensam är man fast man delar den med någon, ALLT kan man ikke dela,och ja, världen blir vackrare när man är två!
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Det unnar jag dig.

Vacker bild.
2010-04-22

  Catharina Edin VIP
Jag hoppas dina drömmar uppfylls, och det redan i vår! Varför vänta?
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP