Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser en sommarvind!

Smeker ett vackert sinne
jag tittar,kommer nära

Kysser en sommarvind
långsamt kramar,vackra ord

Hörde hur orden lekte vilt

Hastigheten och melodin
blev till solen

En livsform , en själ som lever




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-22 09:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-04-22

  Junitvillingen
Den sista raden knyter ihop din fina, livsbejakande text. Gillar verkligen ditt sätt att formulera dig, finns mycket känsla i dina texter - denna är underbart vacker. TACK för att du delar med dig:-) Och förresten - rubriken är bara SÅ ljuvlig!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin