Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilveckor

Vårens klara ljus
avslöjar alla skavanker
-ändå längtar vi

Snöns vita täcke
dolde allt i oskuldsvitt
-ändå väntar vi

Brun ligger jorden
väntar på vårens färger
-ögonen längtar

Vårsolen luras
vi huttrar i snålblåsten
-när kommer värmen




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2010-04-22 23:16



Bookmark and Share


    Louvisa
Snyggt fångat om april och denna längtan!!
Väntar otåligt trots att vi vet att den kommer; våren.
Trots allt väntar vi... längtar vi...
Snygg form om kärt ämne!
2010-05-02

    Bodil Sandberg
ja hurrr så kallt!!och här åskar det just nu för fulla muggar
- ibland är aprilveckorna konstiga!

applåder du skriver så bra!!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado