Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



lägenheten sover

klockor vaggar sängen
bokhyllor lutar sig
mot varandra

soffan suckar
strykbrädan vänder sig på andra sidan
mattor burrar upp sig

luften ligger varm

och tung


mina andetag
rör sig

ljudlöst




Fri vers av åkeojag
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-22 23:59



Bookmark and Share


  Blåbäret
jaaa...så tyst och mjukt det ter sig om natten...inte ens någon snarkning hörs här
läsning jag gillar! tror minsann min soffa börjar sucka lite...dags att sova snart och låta nattron infinna sig...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag