Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i helheten!

Känn helheten
den fyller dig med ljus

Lyssna till stillheten
låt dig bara sväva fram

In i sinnet
långt bort från tid och rum

Skratta högt
och låt dig frestas

Värme som sprids
Kom in i helheten




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-23 10:19



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar dikt.....
2010-04-23

  Suzy med punkterna
Underbar uppmaning
2010-04-23

  Teresia Ridell
Mindfulness:)
Skala bort det som svider från förr..det som ligger Sen..o bara finnas nu..i det stora..
Vackra rader, sköna att läsa !
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin