Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En horisont i fjärran...

 

I strandens våta sand

där fötters avtryck fångas

och vågors svall i moll

ser snäckors vita glitter

 

En horisont i fjärran

har ögonen beundrat

och format som en tanke

om längtan till nåt´ nytt

 

Där hav och himmel mötas

har alltid funnits längtan

då ögats dörr har stängts

och fantasin fått flöda

 

En mening som har tänkts

när redan jorden skapats

för nya tankars kraft

att nytt få tänka ut

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-24 13:44



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att se och beundra
och begrunda kan
ju som Du säger
vara början till
nått nytt och
en annan
tid har
grytt!
2010-04-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra