Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nananananananana BATMAN!


Min kärlektförkl...fråga?

Jag älskar dig för att du dreglar när du sover.

Jag älskar dig för att du vägrar hålla i paraplyt när det regnar.

Jag älskar dig för att du hellre dör än följer med mig till stallet.

Jag älskar dig för att du hatar mitt favoritprogram på tv.

Jag älskar dig för att du tar dubbelt så lång tid på dig som mig att göra i ordning dig på morgonen.

Jag älskar dig för att du är hopplös i matte.

Jag älskar dig för att du är totalt tondöv.

Jag älskar dig för att du anser att din AIK keps är passande vid alla tillställningar, även studentbalen.

Ja älskar dig för att du är dyslektiker.

Jag älskar dig för att du har ketchup på all mat.

Jag älskar dig för att du alltid dricker mjölk, även på krogen.

Jag älskar dig för att du plankar dig in på alla bussar och tåg, även de som är gratis.

Jag älskar dig för att du skolkar från fotolektionerna.

Jag älskar dig för att du är övertygad om att du är störst, bäst och vackrast, även när du träffar mina föräldrar.

Så varför gjorde du slut?




Fri vers av Gylling
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-24 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gylling
Gylling