Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldrastöd...

 

Att gångna vägar tvenne skiljer åt,

nu vanligt både inom slott och koja.

Men kanske paren bara varit loja,

då planer ofta leda till försåt.

 

Nu kungen stödjer dottern, ämnar  skoja,

så hennes tårar torka hjärtats gråt,

när kungens krage bliver solkigt våt.

Han köper henne  tavlan utav Goya!

 

Vår drottning håller kollen över vårt!

När sorgset Vickan talar, tårar trilla,

hon hoppas inte Madde kämpar svårt.

 

Medier störa unga, frågor grilla,

av tankens skärpa de få support,

när ännu inga svar är avdragsgilla.

 

(c) tk.




Bunden vers (Sonett) av thyra
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-25 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra