Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara hade tid

Träden ser likadan ut
så länge du passerar med fart

Tänk om du skulle stanna
för att upptäcka skillnaden

Om du bara hade tiden
att se dig omkring




Fri vers av Ladyblack
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-25 12:19



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Fantastisk metafor!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack