Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen i det fördolda!

Ett minne
en möjlighet
finns här, under ytan

Ibland vill jag skrika
men jag når aldrig fram

Allting snurrar så fort
ett veckat hjärta

Som en tjuv
stjäls min blick

Kunskap i många decenier
mjuka händer, härlig energi

Mänsklig trygghet
förtvivlan söker sig ut

Vindar av inspiration
smärtsamt
knoppar förbi på rädsla


Jag väntar
just nu

Jag är här




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-26 10:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivit med stänk
av vemod
2010-04-26

  Junitvillingen
Känns som om du (eller iaf skrivarjaget) väntar på en förändring, som om något fattas...Vissa förändringar får vi jobba med själva. Ibland behövs ett avstamp till något nytt, man får väga för och emot och försöka finna en väg...en väg ut ur det som tynger, kanske väntar något helt fantastiskt på dig...Stark text, ord som KÄNNS.
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin