Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och därför skall jag spy ut dig ur min mun (Upp 3:16)




Pissljum och varken varm eller kall (limerick)

En ljum katolik från Karpaterna
fann sig inte i de kyrkliga laterna
Från blindhet till skugga
med nå't lättare att tugga
han sökte sig till Kissdemokraterna




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 658 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-26 21:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hihihi, hohoho, hahaha...
ooooh, iiiiih, aaaaah
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna