Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt och vacker!

Ännu finns styrka kvar
stolthet inuti

Djupt här inne
finns en stilla plats

Låna mina ögon
bara för en stund

Se vad jag ser
så vackert allt är

Jag står här stolt
inför världen

Räkna alla eldar
oändliga i antal

Vi vet redan
vad målet är




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-26 12:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Dikten ger en känsla av hoppfullhet
2010-04-26

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Skönt med en text så fyld av tillförsikt. Fint!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin