Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deklarerar


Att det är urtrist.
Att det är helt onödigt.
Att Staten.
Riket.
Skatteverket,
redan vet mer om mig än
vad jag själv gör.
Att det bara är onödigt arbete.
Att det inte går att tjäna en enda
skiten liten enkrona i Sveriges land
utan att Staten får nys om det.

DET VILL SÄGA, OM MAN ÄR EN ÄRLIG
LÖNTAGARE, ARBETSGIVARE,
SJUKPENSIONÄR ELLER
SJUKSKRIVEN MEDBORGARE! HMMMF!

Och, det vill jag också ha sagt:
Vi är inte många kvar...
Se bara på våra folkvalda
representanter i regeringen, Röda Korset,
Rädda Barnen osv...

Suck, blir lika sur varje år...






Fri vers av Stardust VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-04-26 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP