Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julshopping




God Jul!

Blysänken pryder mitt sinne
Kontokortshaveri
Tjära pumpas av mitt stressade hjärta
Neonskyltar visar vägen
Jag andas asbest, hyperventilerar
tusentals jävla juleljus
Avgasfärgad snö med stänk av urin
Håll grytan kokande
Le och var glad

Och sedan kommer Tomten. Honom ska jag banka skiten ur!




Fri vers av Edrik
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-11-09 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik