Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...en kommentar lägger jag ut som text idag, inspirerad av Anders Nordlander...lånar lodjurets koncept, att använda kommentar som text... 




Kommentar till en text...


Om mobbing förekommer under lång tid! Då
tycker jag mobbarna skall tänka efter,
just för att:

Vem är det då som blir mobbad?
Mobbarna eller offret?

Om offret gör vad som önskas, men visar
på andra kunskaper och andra möjligheter också:

Vem är det då som blir mobbad?

Inga tårar behövs om offret vet vad den
kan och vem den är!

Tankar fångade under livet :)

Tack för din fina text Anders!

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-27 06:48



Bookmark and Share


  Kristian Lind
Mobbning är så vanligt, ofta är det känsliga, kanske lite blyga barn som lätt blir offer för mobbare.
Men visar de utsätta kreativitet och lösningar, vem är det då som blir mobbad?
Bra skrivet!
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra