Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dax att deklarera

försöker deklarera min oskuld
på ruta åtta
hamnar jag återigen
på ruta ett




Fri vers av prima donna
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-04-27 09:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
R utavdrag är
U tan tvekan där
T ydligt krånglar
! för Dig här...
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

prima donna