Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt leende!

Ett litet leende
evigt Öga mot öga

Andas så djupt
avvaktar vaksamt

Ser bilder
fragment av en framtid

Skapar musik
på livets eviga stig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-27 10:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert
2010-04-27

  Blåbäret
stabil känsla...fin!
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin