Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare till vilja!

Först ska jag fashineras av livet

Nu finner jag mig vilja

När jag vandrar så undrar jag
vad som hänt i livet

Jag går i regnet, medans solen skiner

Undara om jag hinner stanna?

När vinden blåser
hörs då mitt namn?

Den här stunden
så magisk och ny

Det händer
allt jag vill ha

För evigt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-27 15:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Regnbågspoesi
2010-04-29

  anits VIP
Ödmjukt och längtansfullt
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin