Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp och själ!

kropp och själ
sinnen med beröring

Händelser i rörelse
det enklaste måttet

Oändligheten trimmas fort
tankarna skingrar verkligheten

Tyst och stilla
pressar för att få in mer

Livet är det som rusar förbi




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 09:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Funderar och funderar men nöjer mig med att tycka om
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin