Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrigellerförevigt svarta hål av tomhet fylls upp av dina ögons ljus


förevighet med du

Spräck




Du sköra fingerspets



Du kan göra nu


Till evighet




Fri vers av Agnes Scott
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes Scott
Agnes Scott